Tabăra de creaţie

PARTENERI MEDIA

Parteneri
PARTENERI

USR-Fil.IaşiBiblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi” Iaşi


Asociaţia Literară „Păstorel”


Editura PIMComplexul Muzeal "Moldova" Iaşi
Ultimele subiecte
web trafic

universulprieteniei.org trafic.ro

===========================
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata


Conditii de utilizare a site-ului

In jos

Conditii de utilizare a site-ului

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Mar 21, 2011 9:20 am

Universul Prieteniei este un site de socializare, de informație si de contacte stabilite între membrii asociatiei.

Asociatia Universul Prieteniei nu se face responsabilă de conținutul publicat de către membrii înscriși. Fiecare utilizator este responsabil direct de conținutul textelor prezentate.

Asociatia Universul Prieteniei își rezervă dreptul de a suspenda (temporar sau definitiv) pe acei membri care prin comportamentul lor aduc prejudicii de imagine comunității, folosesc site-ul în alte scopuri decât cele mentionate mai sus, aduc ofense și injurii celorlalți membri, se comportă agresiv la nivel de limbaj, încurajează plagiatul.

Deși nu se face responsabilă de conținutul publicat de către membrii înscriși, Asociatia Universul Prieteniei este împotriva celor care folosesc atacul la persoană, promovează xenofobia, rasismul și antisemitismul. Membrii suspectați și dovediți că au proliferat asemenea activități sau că au folosit date false la completarea profilului vor fi suspendați de pe site.

Asociatia Universul Prieteniei își rezervă dreptul de-a suspenda temporar sau definitiv conturile membrilor inactivi sau a căror activitate aduce mai degrabă prejudicii decât benefici pentru comunitatea acestui site

Toți cei care se înscriu accepta implicit și Conditiile de utilizare a site-uluiConditii de utilizare a site-ului
Moderatorii acestui site se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest site utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice momentPe acest site inscrierea se face doar EXCLUSIV cu numele si prenumele reale ale utilizatorilor. In caz contrar potrivit regulamentului interior al acestui site avem dreptul de a desfiinta profilele ce nu se circumscriu acestei reguli.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 377
Data de inscriere : 16/03/2011
Localizare : IAŞI

http://www.universulprieteniei.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum