Tabăra de creaţie

PARTENERI MEDIA

Parteneri
PARTENERI

USR-Fil.IaşiBiblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi” Iaşi


Asociaţia Literară „Păstorel”


Editura PIMComplexul Muzeal "Moldova" Iaşi
Ultimele subiecte
web trafic

universulprieteniei.org trafic.ro

===========================
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata


Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mai 25, 2013 11:42 pm


Dragi prieteni !

Rog pe cei care au fost prezenţi în tabără
să scrie ce le-a plăcut şi ce nu le-a plăcut !

Aştept propuneri pentru tabăra de anul  viitor !

Rog pe cei care nu au participat să ne scrie impresiile !

VĂ MULŢUMESC !!!Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Iul 29, 2013 2:21 am, editata de 5 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 377
Data de inscriere : 16/03/2011
Localizare : IAŞI

http://www.universulprieteniei.org

Sus In jos

Re: Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Mesaj Scris de Ovidiu Raul Vasiliu la data de Lun Iul 29, 2013 8:35 am

Frumoase imaginile! Mi-au plăcut şi am privit cu interes special fotografiile de la întâlnirea cu Doamna Draga Olteanu-Matei. Nu pot să nu remarc că Doamna Vio, cu umorul şi râsul ei molipsitor, este "Draga Olteanu-Matei" a Universului Prieteniei. Smile 

_________________

Ovidiu Raul Vasiliu
Ovidiu Raul Vasiliu

Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 43
Localizare : Iasi

Sus In jos

Re: Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Mesaj Scris de PETRESCU DAN la data de Lun Iul 29, 2013 9:47 pm

Vremea vine, vremea trece
Prin viata mereu pelerin
Norocul  ma va petrece
Regrete trec,regrete vin
Timpul nu pot intoarce inapoi
Dar voi ramane alaturi de voi

Privind la pozele ce aice ati postat
Poate ma credeti ca m-am bucurat
Ca ati pastrat prin recreatie si vers
Iubire pentru al Prieteniei Univers
PETRESCU DAN
PETRESCU DAN

Mesaje : 583
Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 72
Localizare : Craiova

Sus In jos

felicitari

Mesaj Scris de Marioara la data de Lun Iul 29, 2013 10:55 pm

Felicitări.

Felicitări Rodica pentru că ai reuşit şi anul acesta să faci dintr-o săptămână de vacanţă o săptămână de sărbătoare, sărbătoare ce a umplut de bucuria prieteniei, a frumosului  şi a iubirii, sufletele participanţilor, iar nouă, celor ce nu am putut fi prezenţi, de nostalgie. Felicitări tuturor participanţilor, celor ce au făcut posibil ca proiectul tău să prindă aripi şi să zboare spre noi orizonturi ale prieteniei adevărate. Vă îmbrăţişez pe toţi, vă iubesc şi vă doresc Lumină în suflete.

Marioara Vişan

Marioara
Vizitator


Sus In jos

Felicitari!

Mesaj Scris de M Oprea la data de Lun Aug 05, 2013 2:54 am

M-am uitat la fiecare fotografie și am văzut fericirea pe chipul vostru. Mă bucur foarte mult că orașul meu natal, Piatra Neamț, v-a adus aceste clipe de neuitat, clipe care vor fi împărtășite celor dragi de acasă și celor care vă vor urma exemplul. Sunt fericită pentru fetița mea, Andreea, pentru succesul pe care l-a avut și sunt bucuroasă pentru voi, oameni cu suflet frumos, pentru că ați adus în inima mea “tremurul frunzei” și toată vibrația lirică a versului vostru. Rodica este un bun organizator și a reușit să facă din această tabără un loc de basm în care poezia s-a făcut auzită pe meleagurile nemțene.

Maria OpreaM Oprea
Vizitator


Sus In jos

Felicitări tuturor!

Mesaj Scris de V Ionac la data de Lun Aug 05, 2013 2:58 am

În primul rând, posibilitatea de a cunoaște condeie importante ale culturii ieșene și nu numai; apoi clipele în care gândurile s-au făcut fapte, înserările cântec, diminețile străluminare; mulțumirea de a putea citi unul în sufletul celuilalt prin lumina cărții. Mulțumim frumos, Rodica, mulțumim nețărmurit Universului Prieteniei și sponsorilor care au făcut posibilă o astfel de întâlnire!
Vasile Ionac Dej


V Ionac
Vizitator


Sus In jos

Gânduri de după…

Mesaj Scris de Elena P la data de Lun Aug 05, 2013 3:02 am

Am venit cu emoţiile specifice unei lansări de carte şi am plecat cu un sac fără fund plin cu emoţiile unor noi şi viitoare creaţii. Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Piatra Neamţ - locul unde răsare bucuria, este vinovată de naşterea acestui imens sac fără fund plin de emoţiile unor viitoare creaţii literare. Dovada apare chiar din timpul taberei, când am discutat cu pictorul Florin Buciuleac pentru o colaborare comună la câteva proiecte (cărţi pentru copii şi nu numai). Aşa că, de cum am ajuns acasă, am trecut la “atelierul”(documente din calculator) unde îmi concep viitoarele proiecte literare. Când am venit în tabără, eram într-o pauză literară şi chiar credeam că m-a părăsit muza, dar întregul program desfăşurat de-a lungul celor şase zile mi-a dăruit o încărcătură emoţională capabilă să mă alimenteze pentru mai multe volume, nu doar pentru simple amintiri prinse de aparatul foto. Am vizitat locuri pline de istorie şi izvoare de literatură, am cunoscut oameni deosebiţi care mi-au dat încredere în ceea ce fac, am revăzut vechi prieteni cu aceleaşi preocupări şi bineînţeles mi-am făcut prieteni noi. Am ce povesti în proză sau vers, am ce povesti celor apropiaţi despre tot ce s-a întâmplat în tabăra de creţie şi recreaţie de la Piatra Neamţ. Pentru toate acestea mulţumesc tuturor celor ce s-au ocupat de organizarea acestui eveniment şi mulţumesc Bunului Dumnezeu că mi-a coordonat paşii spre acest moment minunat din viaţa mea.
Cu toată dragostea şi stima
Elena Păduraru

Elena P
Vizitator


Sus In jos

Re: Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Mesaj Scris de violetta petre la data de Lun Aug 05, 2013 3:09 am

Frumuseţea meleagurilor nemţene nu poate să nu atingă cele mai tainice lăcaşe ale sensibilităţii unui poet...Tabăra de la Piatra Neamţ a adăugat încă o pagină minunată în ''jurnalul de călătorie'' al Universului Prieteniei...Sunt una din cele mai vechi membre ale acestei mari familii, am participat la toate taberele şi de fiecare dată mi se pare că ultima este cea mai frumoasă...Aşa spun şi acum, cu argumentul că oamenii pe care i-am cunoscut şi ascultat mi-au atins sufletul şi mi-au stârnit muza... M-am simtit mai aproape de cer, mai aproape de Dumnezeu şi am înţeles că sunt binecuvântată că am putut să-i ating zâmbetul doamnei Draga Olteanu Matei, atât de aproape încât i-am simţit mângâierea... M-am întors acasă cu regretul că a fost prea puţin, că am lăsat un pic din mine acolo şi că m-aş întoarce cu drag... Mulţumesc, Rodica Rodean, pentru bucuria pe care mi-ai dăruit-o şi în acest an! Sper să mă bucur mulţi ani de acum încolo de tot ceea ce ne oferi prin munca ta, prin dăruirea ta, prin tot ceea ce cu atâta profesionalism şi seriozitate şi nu în ultimul rând iubire pentru oameni, faci! Mulţumesc, Piatra Neamţ, că m-ai primit cu braţele deschise şi mi-ai oferit ce ai avut mai frumos şi mai bun!
Violetta Petre

violetta petre
violetta petre

Mesaje : 130
Data de inscriere : 04/04/2011
Varsta : 65
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mulţumesc, că exişti !

Mesaj Scris de Carmen M la data de Lun Aug 05, 2013 3:12 am

Tabăra de la Piatra Neamţ, organizată de Asociaţia Universul Prieteniei, mi-a oferit privilegiul de a fi alături de marii poeţi ai Moldovei sau mai corect ai României: Horia Zilieru, Emilian Marcu, Daniel Corbu, putând astfel să urc o treapta pe scara valorică a creaţiei. Am învăţat, m-am distrat, am fost aproape de prieteni dragi, am scris. Mulţumesc, că exişti "Universul Prieteniei"!
Carmen Antoaneta Marcean


Carmen M
Vizitator


Sus In jos

Impresii...

Mesaj Scris de Ludmila la data de Lun Aug 05, 2013 3:16 am

Organizarea taberei de creaţie a contribuit la susţinerea talentelor în devenire, la relaxarea persoanelor la o vârstă onorabilă, care au nevoie de comunicare, susţinere morală.Tabăra a realizat un şir de obiective, care au alimentat cunoştinţele celor prezenţi despre lăcaşe sfinte, muzee, arte plastice, muzică.Conţinutul activităţilor confirmă necesitatea oraganizării taberelor de acest gen pentru promovarea talentelor în creaţia literară, pictură, muzică.

Ludmila Grama

Ludmila
Vizitator


Sus In jos

Cu multă considerație !

Mesaj Scris de M Zânica la data de Lun Aug 05, 2013 3:21 am

Țin să specific de la început că doamna Rodica Rodean este un om foarte prietenos și primitor! Faptul că se ocupă cu promovarea talentelor de orice vârstă este un mare merit. Pentru mine întâlnirea cu Asociația şi președinta acesteia mi-a oferit ocazia încă odată de a aduce în lumină munca pe care o desfășor în calitate de profesor de arte plastice. În decursul anilor am încercat pe cât pozibil să pun în valoare talentul copiilor cu care lucrez, Andreea Oprea fiind unul dintre cei mai talentați și mai dornici de afirmare în domeniul artelor chiar de la o vârstă foarte fragedă! Vernisajul expoziției sale de pictură realizată sub atenta mea îndrumare cred că a fost o reușită.

Totodată această tabără mi-a dat ocazia de a întâlni personalități din lumea artelor scrisului a cărei admiratoare sunt, fiind la rândul meu într-un domeniu tot al artelor, poezia și proza pot fi la un moment dat o sursă de inspirație! Urez mult succes tuturor celor ce i-am cunoscut în tabără pentru realizarea proiectelor viitoare și îi mai așteptăm în orașul nostru!
Cu multă considerație

Mihaela Zânica, profesor și artist plastic


M Zânica
Vizitator


Sus In jos

Re: Impresii ale participanţilor şi simpatizanţilor !

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum